Over ons

Het verhaal achter Verdyck Interieur

“Raamdecoratie, tapijten, meubels, meubelstoffering, accessoires en totaalinrichting via persoonlijke begeleiding van A tot Z.”

Sabrina Verdyck

Na een eerste werkbeleving besloot Sabrina Verdyck eind 2004 in het familiebedrijf te stappen. Enkele ervaringen later nam ze op 1 januari 2019 de fakkel over bij Verdyck Interieur.

Van generatie op generatie

Met ruim dertig jaar ervaring in de sector weet Verdyck Interieur als geen ander hoe het uw interieur kan omtoveren tot een aangename leefomgeving en welke materialen hiervoor het meest geschikt zijn.

Woon- en kantoorinrichting

Bij Verdyck Interieur kunt u niet alleen terecht voor uw residentiële projecten, maar ook voor de inrichting van uw kantoor- of werkomgeving. Het belang van een geslaagd kantoorinterieur mag immers niet onderschat worden.

In nauw overleg

In de persoonlijke begeleiding van A tot Z staan de wensen en verlangens van de klant centraal. Van hieruit werken we uw woon- of kantooridee uit tot een prachtig resultaat waar u lang van kan genieten.

In onze showroom of ter plaatse

Doet u liefst eerst inspiratie op in onze showroom met de uitgebreide stoffencollecties en andere materialen of verkiest u onmiddellijk een bezoek en advies ter plaatse?