Raamdecoratie

Creëer warmte en speel met licht en privacy

Good to know

Een ruime keuze, van advies tot plaatsing.

Raamdecoratie schept warmte, comfort en uitstraling in een ruimte en laat u toe te spelen met licht en privacy. Wij zetten u graag op weg bij de keuze van de juiste stof, kleur en model. Na uw keuze zorgen we voor een nauwkeurige opmeting, vakkundige confectie en perfecte plaatsing.

Mogelijkheden

Bekijk hier onze uitgebreide waaier aan keuzes.

Gordijnen

Gordijnen zijn niet alleen sfeermakers, maar hebben ook een akoestische en isolerende functie.

Een lichte, transparante of eerder een dichte, gevoerde stof? We helpen u graag kiezen. Heel actueel zijn ook de inbetween stoffen. Deze zijn lichtdoorlatend, maar toch dikker geweven en voller van stof dan een klassieke voile of vitrage gordijn.

Vouwgordijnen

Transparant of verduisterend; met een vouwgordijn kunt u alle kanten uit. Ze brengen sfeer in huis en dankzij onze uitgebreide stoffenkeuze, bieden we een oplossing voor elk interieur.

Horizontale lamellen

Horizontale lamellen zijn ideaal om meer privacy te creëren en extra sfeer te geven aan uw interieur. Ze worden vervaardigd uit aluminium, hout of PVC en bestaan in verschillende lamelbreedtes. Hoe smaller de lamel, hoe minder lichtinval bij het openen van de jaloezie. Hoe breder, hoe ruimtelijker en meer panoramisch het uitzicht door uw raam. Verschillende modellen kunnen ook geautomatiseerd worden. Binnen de houten versies bieden we een ruim aanbod aan houtsoorten.

Horizontale lamellen kunnen perfect dienen in een kantooromgeving.

Shutters

Wilt u iets bijzonders in huis, ga dan voor shutters. Met deze houten binnenluiken creëert u een uniek zon- en schaduwspel dankzij de verstelbare lamellen. Ze dienen niet enkel als zonwering of raamdecoratie, maar brengen ook een unieke, eigen sfeer in uw woning. Ze geven een gevoel van luxe en privacy en kunnen zowel in een hedendaags als een eerder landelijk interieur toegepast worden.

Rolgordijnen en screens

Bij Verdyck Interieur vindt u een ruime keuze aan kleuren en transparanties. Hierdoor kunt u zelf bepalen hoeveel (zon)licht u wil binnenlaten.

Combineer de functionaliteit van een rolgordijn met stijlvolle overgordijnen en laat u verrassen door het resultaat!

Rolgordijnen en screens zijn ideaal voor een kantooromgeving.

Andere

Heel bijzonder in een strak interieur zijn paneelgordijnen. Ze vormen een ideale toepassing bij grote ramen en schuifdeuren. Verder kunnen ze perfect dienst doen als ruimteverdeler.

Verticale jaloezieën of lamellen zorgen voor een sfeervolle lichtfiltering en een moderne look dankzij de strakke lijnen. Paneelgordijnen en verticale jaloezieën zijn perfect voor een kantooromgeving.

CONTACTEER ONS.